Mijn producten

Al ruim 15 jaar heb ik zeer goede ervaring met de producten van Phyto5, geformuleerd met 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Bij zowel ontspannende als effectieve gezichts- en lichaamsbehandelingen, zorgt dit merk ervoor dat je huid de verzorging krijgt die het verdiend.

Phyto5 is wereldleider in de energetische huidverzorging. Deze is gericht op herstel van evenwicht in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans.

Sinds afgelopen jaar werk ik met veel plezier en enthousiasme met het unieke en bijzondere huidverbeteringsmerk Kalahari uit Zuid-Afrika. Een mooie aanvulling in mijn salon! In korte tijd heb ik hiermee al mooie resultaten geboekt.

Kalahari heeft als missie om bij iedere behandeling zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. De producten bevatten hoogwaardige peptiden, vetzuren, vitamines en antioxidanten die de huid voeden en herstellen.