SAN Skills in Beauty

Mijn filosofie

We leven in een drukke maatschappij en nemen nauwelijks de tijd voor onszelf.
In mijn behandelingen geef ik de aandacht die nodig is. Het moet een belevenis zijn, met als doel om mijn klanten in deze drukke tijden te laten ontspannen en weer stralend de deur uit te laten gaan.
Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt en als je van binnen in balans bent, dan straal je dat ook uit.
Of er nu wordt gekozen voor een gezichtsbehandeling, een pedicure, een bindweefselmassage, of een deskundig advies – bij SAN Skills in Beauty ben je aan het juiste adres.
Ik neem graag de tijd voor mensen en wil mijn klanten altijd net even iets extra’s bieden.
SAN Skills in Beauty is een sfeervolle en professionele beautysalon, die staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.
Het enige wat jij hoeft te doen is de behandelduur aan te geven en de rest doe ik, natuurlijk in overleg met jou!

Mijn profiel

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, manicure, (medisch) pedicure en masseuse.
Na mijn opleiding heb ik eerst bij diverse schoonheidssalons in Limburg gewerkt, waarna ik bij gerenommeerde salons en spa’s in Amsterdam terechtkwam.
Inmiddels heb ik ruim vijftien jaar ervaring en heb ik veel verschillende trainingen gevolgd op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Ik blijf mezelf constant verdiepen in de nieuwste trends, waardoor ik zoveel mogelijk up to date kan blijven in mijn behandelingen.

Mijn producten

Al ruim tien jaar heb ik zeer goede ervaring met de producten van Phyto5 en Corpolibero, beiden geformuleerd met 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Bij zowel ontspannende als effectieve gezichts- en lichaamsbehandelingen, zorgen deze merken ervoor dat uw huid de verzorging krijgt die het verdiend.

Phyto5 is wereldleider in de energetische huidverzorging. Deze is gericht op herstel van evenwicht in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans.

Corpolibero is een bijzonder mooi en stijlvol Italiaans cosmetica-merk, een hoogwaardige cosmeceutical-lijn, huidverbetering pur sang in een zo puur mogelijke vorm op basis van hoge concentraties natuurlijke actieve werkstoffen en plantenextracten.

Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over de behandelingen.
Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen bij SAN Skills in Beauty!

Liefs, Sanne